*** PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA EUROKIDS ***

UPIS TOKOM CELE GODINE UZ SUBVENCIJU GRADA
DOBRODOŠLI KOD NAS ČEKAMO VAS

Eurokids je privatna predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja, pod br.rešenja 5-1645-00 2fi251/16.

Ako vaše dete nije dobilo mesto u državnom vrtiću, možete ga upisati kod nas uz mogućnost subvencije od strane Gradske uprave grada Beograda. Potrebno je dostaviti sledeću dokumentaciju, a mi ćemo Vam završiti kompletnu papirologiju bez vašeg odlaska bilo gde sem kod nas.

 

UPIS U VRTIĆ


 1. Odbijenica iz državnog vrtića. *ORIGINAL*

 2. Zahtev za upis - dobijate kod nas ili preuzeti, a pre toga popuniti ili

  (popunjava nosioc odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids")

 3. Obrazac za povraćaj novca PPU2 - preuzeti, a pre toga popuniti ili

  (popunjava nosioc odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids" potrebno 2 primerka svakog meseca)

 4. Upitnik za vrtić - preuzeti, a pre toga popuniti ili

 5. Izvod iz matične knjige rođenih za dete.

  (kopija x 2)

 6. Državljanstvo roditelja - nosioca odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids"

  (kopija x 1)

 7. Kopija lične karte roditelja nosioca odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids"

  (očitana ili fotokopija bez čipa - kopija x 5)

 8. Broj tekućeg računa nosioca odbijenice i ugovora sa PPU "Eurokids"

  (fotokopija platne ili čekovne kartice obe strane * da se čitko vidi broj računa * ( kopija x 2)

 9. Lekarsko uverenje ne starije od 7 dana pre samog polaska u vrtić kao i brisevi.

 10. Ugovor i zdravstveni karton Vas čekaju kod nas.

 

Vidimo se !

 

BEZ DODATNIH TROŠKOVA


Naši uslovi i cena su u potpunosti prilagođeni potrebama roditelja.

 

Odnos cene, kvaliteta i ponude koju pružamo sigurno je najbolji u Beogradu, jer je sve u jednom ! ! !

 

Naša ponuda sadrži kvalifikovane vaspitače sa dugogodišnjim iskustvom koji su zaduženi za Vašu i našu decu u malim vaspitnim grupama, gde se svakom detetu poklanja više pažnje. Obezbeđena su četiri redovna obroka sa dohranom po potrebi svakog deteta. Stručni saradnici su zaduženi za redovne aktivnosti u sklopu vrtića (ples, gluma, engleski, sportić, muzičko, kreativne radionice) , a kruna svega toga su jedinstvene predstave za roditelje. Uključen je i redovan pregled logopeda kao i zubara - sa popravkom zubića o našem trošku !!! Svakodnevno je dostupan Pedagog koji prati razvoj dece i rešava situacije kroz organizovane roditeljske radionice u sklopu vrtića. Obezbeđen je kompletan propratni material za rad sa decom (didaktička sredstva, bojanke, slikovnice, pametne knjige ...). Posete raznim manifestacijama kao što su koncerti, pozorišne predstave, muzeji, jednodnevni izleti u Beogradu - u dogovoru sa roditeljima (zoo vrt, ada, košutnjak, pionirski grad, igraonica i slično). Ono što izdvajamo su pelene, vlažne maramice, kremice, pomadice koje su  obezbeđene za najmlađe kao i vaučeri za igraonicu u TC Stadion. Takođe očekujte razna iznenađenja kroz plan i program vrtića.

 

Mesečna i jedina cena za celodnevni boravak kod nas u vrtiću sa svim navedenim prednostima naše ponude i radnim vremenom od 07h do 18h je 29.500 din.

 

*** Još jednom napominjemo da ovo sve nabrojano ulazi u jedinstvenu cenu bez bilo kakvih doplata, koja može biti znatno niža kada ostvarite pravo na Subvencije grada.***

 

Srećno u izboru i vidimo se !!!

 

SUBVENCIJE GRADA


Pojašnjenje  - primer

*** Naš vrtić Vas košta oko 8200 din. uz Subvencije grada i u zavisnosti od broja radnih dana po kome grad obračunava Vašu refundaciju za predhodni  mesec. Cena je krajnja, bez skrivenih troškova i bez apsolutno bilo kakvih doplata sa svim navedenim aktivnostima iz Naše jedinstvene ponude !!! Državni vrtić Vas košta npr.5540.00 din samo sa obrocima i sa 30 do 35-oro dece u jednoj grupi, sa raznim obaveznim mesečnim doplatama za časopise, engleski, sport, pozorišta, izlete, itd... i to Vas na kraju iznenadi… Naša cena je iznenađujuća i bez iznenađenja, ali sa redovnim dolaženjem u vrtić.

Predlažemo sastanak i razgovor uživo zbog dodatnih olakšica za Vas koje ovde nismo naveli. Kontakt strana.

 

PO VAŠOJ ŽELJI


***** Jedina doplata i mogućnost koja nije obavezna, ali je izričito preporučujemo iz ličnog iskustva, vrlo je korisna za Vaše dete kao i za Vas, a to je polisa osiguranja po specijalnom programu za decu. Više o tome uživo kod nas u vrtiću.

- ukratko… suština polise je ta da ste skroz obezbeđeni u bilo kom smislu. Vaše dete jednoga dana kada dodje vreme naplate od osiguranja ostaje mu siguran duplo uvećani novac obezbeđen za dalje školovanje, zahvaljujući vama. Kao i niz dodatnih mogućnosti i privilegija, a na kraju svega naš vrtić Vas neće koštati ništa i vrlo rado ćete ga se sećati i preporučiti .

Mi smo mislili na vreme, a ovim putem Vam olakšavamo i pružamo potpunu sigurnost i podršku da na vreme počnete da ne budete sebični prema vašem i našem detetu i samim tim dočekate zajedno fakultet bez praznih i skrštenih ruku (…a sta sad) za samo jedno kinder jaje dnevno.

***** Još jedna mogućnost koja nije obavezna, ali je prihvatljiva i tražena. Zimovanje ili letovanje na 6 do 8 rata sa nama za mališane. Mogućnost porodičnog zimovanja i letovanja pod istim uslovima i dodatnim porodičnim popustima.Više o tome uživo kod nas u vrtiću.

 

PRIJAVA - ZAKAZIVANJE SASTANKA